Vuosi 2020

Uusi vuosi ja vuosikymmen on alkamassa. Ensi vuodeks ajattelin itselleni asetella pieniä haasteita käsityönsaralla. Ei mitään liian totista, eikä haittaa jos haasteet jää suorittamatta mutta jotain, mihin tähdätä.

1. Islantilaisneuleen neulominen

Olen ylläpitänyt jo jonkin aikaa Facebookissa Islantilaisneuleet ryhmää. Itse en ole yhtään neuletta vielä neulonut, enkä edes tiedä miksi. Kirja löytyy jo kotoa, eli ohjeen puutetta ei voi syyttää, mutta ensi vuoden aikana sen aion nyt sitten tehdä!

2. Keskeneräisistä käsitöistä eroon pääseminen

Joko niin että teen ne loppuun tai niin, että puran ne. Minulla on vuosien aikana kertynyt jos jonkinlaista yritystä saada tehtyä jotain valmista. Nyt lankahyllyä siivotessani niitä pursui vastaan ja päätin, että jotain on nyt tehtävät. Ensimmäisiä töitä purinkin jo ja langat myin pois koska ne ei enää minua puhutelleet. Yksi pitkä projekti pääsi takaisin koukulle, sen aion tehdä valmiiksi nyt ensimmäisenä.

3. Julkaisen podcastini.

Olen vuoden verran taustalla tehnty töitä sen eteen, että oma käsityöaiheinen podcastini näkisi päivänvalon. Ensi vuonna, johonkin aikaan aion sen julkaista! Siitä lisää siis myöhemmin!

4. Villa-aiheisen haaveen eteenpäin vieminen

Villa-aiheinen haave on pyörinyt myös vuosia jo taustalla. Ensi vuonna se saa luvan nytkähtää taas askeleen eteenpäin. Olkoon vaan vaikka pieni askel, mutta askel eteenpäin kuitenkin.

5. Kantoliinan kutominen kangaspuilla

Tämä on yksi niistä aiheista jotka on pyörineet pitkään ajatuksissa ja suunnitelmissa. Ensi vuonna aion senkin toteuttaa. Alunperin olen suunnitellut siskolleni liinaa, mutta projektin viivästyttyä saa nähdä, vielä hänen lapsensa liinassa suostuu kulkemaan.

Miltä sinun käsityövuotesi 2020 näyttää? Onko jo jotain suunniteltuna valmiiksi vai annatko virran viedä?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s